.

Huysman Bouw
Is een bouwbedrijf

Huysman Bouw heeft al sinds 1972 ervaring als aannemer in de woningbouw. We bouwen gemiddeld 130 woningen per jaar en dit met een team van een 25-tal bedienden en een 100-tal arbeiders. Dit team wordt aangevuld met onderaannemers waar we een jarenlange samenwerking mee hebben opgebouwd. Samen gaan we voor feilloos uitgevoerde werken en anticiperen we op de komende wetten en normen.

Voor particulieren

We bouwen woningen en appartementen voor zowel jonge starters, singles, gezinnen als voor senioren. Onze klanten kiezen één van onze instapklare
woningen of bouwen helemaal op maat. Hoe dan ook, wij begeleiden en adviseren elke klant op een persoonlijke manier doorheen het hele bouwproces.

Voor investeerders

Neem vandaag de tijd om zorgeloos te investeren in morgen. Onze medewerkers selecteren de woningen of appartementen met het beste rendement en de hoogste kans op meerwaarde. Zonder dure tussenpersonen en met kennis van zaken begeleiden we u doorheen zowel het volledige bouwproces als doorheen de administratieve, juridische en fiscale optimalisaties.

Õ Bezoek onze website