.

Huysman Verzekeringen
Is onafhankelijk verzekeraar en AXA bankkantoor

Al 3 generaties lang bieden we als onafhankelijke partner een bescherming aan gezinnen en hun bezittingen. Onze specialisten terzake combineren persoonlijk advies met een optimale begeleiding in de zoektocht naar oplossingen op maat voor particuliere verzekeringen. Bovendien beschikken wij over een team dat gespecialiseerd is in het verzekeren van ondernemingen. Onze specialisten voeren op regelmatige basis audits uit waardoor alle voorwaarden herbekeken en aangepast worden.

Onze klanten, zowel particulieren als ondernemingen, kunnen steeds rekenen op een deskundige aanpak van hun persoonlijk dossier dat steeds online in de klantenzone raadpleegbaar is. Als onafhankelijk adviseur staan wij ook steeds aan de zijde van onze cliënten bij een schadegeval. Service verzekerd!

We verdedigen niet alleen de belangen van onze klanten in het geval van schade maar ook bij alle andere gebeurtenissen die een invloed hebben op hun verzekeringssituatie. Een regelmatige check-up en actualisatie van het verzekeringspakket zorgt er dan weer voor dat we steeds de beste service tegen de beste voorwaarden kunnen blijven bieden!

Huysman Yacht Insurance & Yacht Financing kan op al uw vragen een passend antwoord geven. Met meer dan 30 jaar ervaring zorgt Huysman Yacht Insurance & Yacht Financing voor een waterdichte polis en financiering op ieders maat. We werken dan ook heel nauw samen met gevestigde maatschappijen. Kortom: uw investering is bij ons in goede handen.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD - FSMA NR 13.845A-CB


Õ Bezoek onze website